Du bestämmer hela vägen

Vårt prisvärda VIP-paket är allt du behöver för din SEO-strategi.

Vanligt (gratis)

  • Gå till vår link building plattform och lär dig mer om dina konkurrenters link-building strategier
  • Rabatt vid köp av backlinks
  • Övervakning av backlinks
  • Få tillgång till vårt Eye10-verktyg

VIP

  • Få tillgång till vår link building plattform och lär dig mer om dina konkurrenters link building-strategier
  • 30% rabatt på alla backlinks
  • Övervakning av backlinks
  • Få tillgång till vårt Eye10-verktyg

Uppgradera din profil till VIP ochta del av alla förmåner

Spara tid

Välj fritt från vår databas med 40K+ länkar. Slösa inte tid på att leta efter medieplattformar.

Få personlig rådgivning

Få en personlig relationship manager som tar hand om dina behov och önskemål.

Lätt att övervaka och justera efter behov

Få en enkel översikt över alla dina backlinks på ett ställe, istället för att hantera flera e-postmeddelanden från olika publicister.

Se alla domäner

Alla VIP-användare kommer att ha möjlighet att se och besöka alla domäner innan de bestämmer sig för vilken de vill köpa.

30 % rabatt

Prisvärda paketlösningar som hjälper dig att planera din linkbuilding-strategi.

Hör det direkt från våra kunder

Konkurrenskraftig, prisvärd produkt som ger resultat
Vi använder Search Royals när vi gör link building åt våra kunder vilket vi är mycket nöjda med. Vi är specialiserade för on-site SEO, medan Search Royals hjälper oss med deras expertis inom link building, och möjligheten att erbjuda våra kunder en produkt som är konkurrenskraftig, prisvärd och levererar resultat.

En onlinebyrå, specialiserad på Google Ads, SEO och Google Shopping

Enkelt att beställa. Väl utfört arbete.
Search Royals ger oss en möjlighet att vara bland de bästa SEO-byråerna i Danmark, eftersom de erbjuder hög kvalitet för våra kunder. Det är superenkelt att beställa, arbetet är väl utfört och vi har att göra med genuina experter.

En onlinebyrå, specialiserad på Google Ads, SEO och Google Shopping

Vanliga frågor

Vi har sammanställt en lista över de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaren du söker är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa.

Hur ser ni till att innehållet är av hög kvalitet?

Alla våra skribenter upprätthåller en hög standard genom att de måste klara flera tester från våra interna redaktörer innan de blir godkända för att skriva för oss. Vi har även en hälsosam och konstruktiv relation med våra skribenter, som var och en besitter starka kompetenser inom olika nischer. Sist men inte minst genomgår alla artiklar en kvalitetskontrollprocess och godkänns av vår huvudredaktör för att säkerställa högsta kvalitet innan de publiceras. Därefter delas och läses våra artiklar av tusentals läsare.

Vad händer om man inte är nöjd med innehållet?

Alla artiklar genomgår en noggrann kvalitetskontrollprocess innan de publiceras. Vi samordnar på förhand med publicister för att säkerställa att artiklarna fungerar bra. Med det sagt, om du önskar justeringar eller ändringar i texten, samarbetar vi gärna för att skapa innehåll som uppfyller dina förväntningar och krav.

Ser ni till att artiklarna förblir indexerade i Google hela tiden?

Ja, det gör vi. Vår utvecklade programvara övervakar automatiskt alla artiklar. Om det skulle uppstå en bruten länk, en säkerhetsfråga eller en förändring i trafikprestanda, meddelar vår programvara oss omedelbart. På så sätt kan vi omedelbart informera dig och utarbeta en ny plan.

Hur skiljer ni er från andra företag som erbjuder linkbuilding?

Vi är ett teknikföretag som har specialiserat oss inom link building i över ett årtionde. Du kan alltid lita på att vårt dedikerade team av experter levererar link building support i världsklass. Med hjälp av vår utvecklade programvara erbjuder vi våra kunder en mer pålitlig och effektiv upplevelse. Vår grundare har arbetat med link building sedan 2008 och startade Search Royals för att göra processen mer transparent, kostnadseffektiv och resultatinriktad.

Hur garanterar ni kvaliteten hos utgivarna?

Alla våra samarbetspartners har analyserats och kontrollerats innan vi lägger till dem i vårt nätverk. Vi verifierar deras målgrupps autenticitet, kvaliteten på deras trafik, relevansen av deras innehåll samt deras Google-placering. Vi tar även direkt kontakt med ägarna för att ha en god och öppen kommunikation med dem. Denna process säkerställer att alla medier är av högsta kvalitet och att vårt innehåll genererar bästa SEO och backlink-auktoritet när vi publicerar på deras plattform.

Vad gör jag om skulle vilja ha innehåll för en mycket smal bransch?

Det är inga problem. Vi har ett nätverk med över 200 skribenter som har erfarenhet inom alla branscher. Dessutom samarbetar vi också med medier och förlag som täcker olika nischer. Så det finns något för alla smaker.

Säkerställer ni att alla länkar förblir "do follow"-länkar?

Vår egenutvecklade programvara övervakar alla artiklar för att säkerställa att de alltid pekar tillbaka till din webbplats (”do-follow”). Om en länk är bruten eller inte känns igen av Google får vi omedelbart meddelande och åtgärdar länken. Dessutom övervakar vi kontinuerligt styrkan hos alla länkar för att garantera att din webbplats auktoritet förblir oförändrad hela tiden.